Bu Ne Böyle?!

BeIRH3yCQAAT6dF

Bugün, resmî olarak oyuncuların üzerinde tanıtılmasa da bu sene All-Star organizasyonun son olayı olan All-Star, yani yıldızların boy göstereceği mücadelede giyilecek olan formalar sosyal medyada yer aldı.

Görmesem daha iyiydi ya, orası ayrı. 2008 yılındakinden daha kötü nasıl forma yaparız diye düşünmüş olmalılar. Tesadüfe bakın ki 2008 yılındaki All-Star organizasyonu da New Orleans’ta yapılmıştı. Ama bu herhalde tarihin en kötüsü olarak anılacak. Son 2 sezondur NBA’de kısa kollu forma modası var. Sırayla çoğu takım alternatif olarak kısa kollu formaları tercih ediyor. Hatta özel Christmas Day günü oynanan karşılaşmalardaki formalarda NBA logosunun üzerinde kar taneciği motifi vardı. Geçen sezon bu değişmişti. Christmas Day’e özel basım formalar yapılmıştı. Bu sezon ise bu özel günde de kısa kollu formalar tercih edildi.

Şimdi sırada ise All-Star var. 2003’ten bu yana All-Star için özel East-West formaları yapılıyor, birçoğu da vasat formalar oldu bugüne kadar. Ama şimdiki, 2008’deki formaları ilk defa geçebilmiş durumda. Bu seneki All-Star karşılaşmasına özel kısa kollu formalar üretilmiş. Hadi o kabul de, en çirkini olmak zorunda değildi. Bir kere -belki de fotoğraftan dolayı öyle- çok soluk duruyor. Çok sade ve çirkin bir forma. 2003 öncesi gibi formasız dönem, yani herkes kendi takımının formasını giyseydi daha iyi olurdu. Karışık olurdu ama bundan iyidir. Ben hiç ama hiç yakıştıramadım.

Yazar: Eren Tuncay

Basketbol editörü, spor yazarı.

Yorum bırakın